در پاسخ سریع درباره قیمت ایمپلنت دندان باید گفت: قیمت ایمپلنت دندان ارزان 3,500,000 الی 10,000,000 تومان، هزینه ایمپلنت اقتصادی 10,00,000 تا ,19,000,000 تومان و هزینه کاشت دندان با بهترین نوع برند ایمپلنت 19,00,000 الی 30,000,000 تومان و حتی بیشتر از این مبلغ، به ازای هر واحد برای ایمپلنت دندان، در سال 1402 میباشد.
هزینه ایمپلنت دندان در ایران_ سال 1402
3 برند رایج ایمپلنت در ایران که از لحاظ قیمت تفاوت ریادی باهم دارند، به شرح ذیل میباشد؛
- هزینه ایمپلنت دندان با برند ایرانی: هر واحد 3,500,000 تا 5,000,000 تومان میباشد.
- هزینه ایمپلنت دندان با برند کرهای: هر واحد ایمپلنت از 8,000,000 تا 10,000,000 تومان میباشد.
- هزینه بهترین ایمپلنت با برند سوئیسی: هر واحد ایمپلنت از 19,000,000 تا 30,000,000 تومان میباشد.
هزینه ایمپلنت دندان از نکات مهمیست که قبل از کاشت ایمپلنت دندانهایتان باید از آن مطلع باشید، با ما همراه باشید تا با عوامل موثر در هزینه ایمپلنت دندان آشنا شوید. همانطور که در مطالب بالا بیان شد، قیمت ایمپلنت دندان در سال 1402 در مراکز تخصصی ایمپلنت از 3,5 میلیون تا 30 میلیون تومان میباشد.
قیمت ایمپلنت دندان
تعرفه ایمپلنت دندان در تمام مراکز تخصصی کاشت ایمپلنت در کشور، با وجود به نیازهای منحصر به فرد هر کسی متفاوت بوده و در هنگام مراجعه به کلینیک، هزینه با توجه به نیازهای شما و معاینه استحکام لثه و دندانها توسط دکتر متخصص، برآورد میشود.
به این نکته توجه کنید که قیمت ثابتی برای کاشت ایمپلنت دندان وجود ندارد چون هزینه ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی مانند؛ موقعیت جغرافیایی کلینیک دندانپزشکی، نوع روکش و جنس ایمپلنت، میزان تخصص و دانش متخصص دهان و دندان، هزینه خدمات جانبی، تعداد دندانهایی که کاشته میشوند و از همه مهمتر به برند ایمپلنت و کشور سازنده بستگی دارد.
به طور کلی قیمت ایمپلنت دندان آمریکایی از تمام برندهای ایمپلنت، گرانتر میباشد و بعد از آن برندهای اروپایی بسته به نوع مواد به کار رفته در آنها و شرکت سازنده بالاترین قیمتها را دارند. رایجترین و مناسبترین ایمپلنتهای دندان در ایران، برندهای کرهای میباشند. با ما همراه باشید تا از جزئیات برندهای دنیا اشنا شوید.
اصلیترین عوامل موثر در هزینه ایمپلنت دندان
مهمترین عوامل موثر در هزینه ایمپلنت دندان عبارتنداز:
- جنس بدنه
- برند ایمپلنت
- جنس روکش
- پیچیدگی دندان
- مهارت دندانپزشک
- نوع درمان ایمپلنت
انواع ایمپلنت از نظر جنس بدنه
همانطور که میدانید؛ با گذشت زمان، روشهای کاشت دندان به بهترین شکل ممکن خود رسیدهاند. یکی از فاکتورهای تعیین کننده در قیمت ایمپلنت و درصد موفقیت ایمپلنت دندان، متریالی است که در انجام ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرند. امروزه متخصصان از متریالهای بسیار با کیفیت مانند تیتانیوم و زیرکونیوم برای ساخت ایمپلنت استفاده میکنند. نوع و جنس پایههای ایمپلنت به عنوان یکی از اجزای ایمپلنت که جایگزین ریشهی دندان میشوند، از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به هزینه ایمپلنت، باید بدانید که جنس بدنه ایمپلنت، در هزینه ایمپلنت نقش به سزایی دارد.
انواع برندهای ایمپلنت و تاثیر آن در هزینه ایمپلنت دندان
کمپانیهای زیادی در حوزه ساخت ایمپلنت فعالیت دارند و به این دلیل ایمپلنتهای دندانی با برند و مارکهای مختلفی در جهان شناخته شده است. برخی ازکشورهای جهان، برندهای درجه یک را وارد بازار جهانی کردهاند و این برندها با عملکرد مطلوب و ویژگیهای منحصر به فرد به عنوان گرانترین و بهترین برند ایمپلنت شناخته میشوند. مثل ایمپلنتهای؛ آمریکایی، انگلیسی، آلمانی و سوئیسی.
البته کرهایها هم ایمپلنتهایی وارد بازار جهانی کردند که نسب به ایمپلنتهای امریکایی و اروپایی، کیفیت خوب و هزینه کمتری دارد. به همین دلیل ایمپلنت کرهای در ایران بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
ایمپلنت دندان آمریکایی
آمریکا یکی کشورهایست که بهترین برندهای ایمپلنت دندان را در جهان تولید میکند. انواع ایمپلنت آمریکایی عبارتنداز:
- زیمر (Zimmer)
- بیومت تری آی (BIOMET 3)
- آسترا تک (Previously Astra)
- نوبل بیوکر
ایمپلنت آلمانی
آلمان هم یکی از کشورهای دیگر در ساخت برندهای ایمپلنت با کیفیت خوب در دنیا شناخته شده است. قیمت ایمپلنت آلمانی به نسبت کیفیتی آن، مناسب است. بهترین انواع ایمپلنت آلمانی عبارتنداز:
- ایمپلنت ICX
- ایمپلنت جنرال (general)
- ایمپلنت آلمانی BEGO
ایمپلنت سوئیسی
ایمپلنتهای سوئیسی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و در ایران مورد توجه بسیاری از دندانپزشکان قرار گرفتهاند. برخی از انواع ایمپلنت سوئیسی درجه 1 عبارتنداز:
- ایمپلنت اشترومن (ITI)
- ایمپلنت سوئیسی SIC
- ایمپلنت سوئیسی SPI
- بیو دنتال (Biodental)
- ایمپلنت ایده (Ihdeh)
ایمپلنت کره ای
ایمپلنت کرهای بهترین گزینه برای افرادیست که میخواهند با هزینهی کمتری یک ایمپلنت دندان با ماندگاری بالا و کیفیت خوب داشته باشند. انواع ایمپلنت کرهای عبارتنداز:
- ایمپلنت DIO
- ایمپلنت Osstem
- برند Sewon medix
- ایمپلنت کره ای مگاژن
ایمپلنت ایرانی
برند ایمپلنت ایرانی، یکی از برندهای ایمپلنت ساخت ایران است که با قیمت کمتر از برندهای موجود در بازار عرصه میشود. انواع مختلف برند ایرانی:
- کوشا فن پارس
- کیمیا کاشت اطبا
- نیک کاشت آسیا
- درین کاشت مانا
هزینه ایمپلنتهای دندان از نظر جنس روکش
روکش ایمپلنت یا تاج دندان آخرین قطعه ایمپلنت و یکی از اجزاء اصلی و مهم این کاشت میباشد و در زیبایی ایمپلنت نقش مهمی دارد و هرچه کیفیت و زیبایی بیشتری داشته باشد، هزینه بیشتری در برخواهد داشت. روکش دندان انواع مختلفی دارد که برقیمت ایمپلنت دندان به صورت مستقیم تاثیر میگذارد.
قیمت روکش ایمپلنت میانگین بین 4,000,000 الی 8,000,000 تومان به ازای هر واحد هزینهبر خواهد بود. البته این قیمت وابسته به کیفیت متریال و لابراتور متفاوت است. قیمت روکش ایمپلنت وابسته به نوع آن، تغییر میکند و انواع آن به صورت زیر است؛
قیمت روکش ایمپلنت زیرکونیا
زیرکونیا یکی از روکشهای سرامیکی میباشد که دارای ظاهری همانند دندان است. باید گفت به علت زیبایی و شباهت این روکش به دندانهای طبیعی دارای محبوبیت بسیار زیادی است. قیمت روکش ایمپلنت زیرکونیا 6,000,000 الی 6,500,000 تومان میباشد.
قیمت روکش ایمپلنت PFM
روکش ایمپلنت PFM، یک روکش با ساختار فلزیست که روی آن سرامیکهایی قرار گرفته است که ایمپلنت را به دندان شباهت میدهد. البته این نوع روکش برای کسانی که مشکل عقب رفتگی لثه را دارند، مناسب نیست. چون احتمال دارد بخش فلزی این روکش نمایان شود. قیمت این نوع روکش میانگین بین 4,500,000 تا 5,500,000 تومان میباشد.
قیمت روکش E.MAX
روکش E.MAX، یک روکش تمام سرامیکی و یکی از زیباترین روکشها میباشد. روکش ایمکس شفافیتی باورنکردنی و ظاهری واقعی و کاملا مشابه با دندانهای طبیعی جلوه میدهد. هزینه روکش ایمکس تقریبا بین 7,000,000 تا 8,000,000 تومان میباشد.
هزینههایی که به شما عزیزان اطلاع داده میشود به صورت تقریبی بوده و برای اطلاع دقیقتر با مراجعه به کلینیک تخصصی ایمپلنت، از هزینه دقیق و جدید مطلع شوید.
نوع درمان ایمپلنت یکی از عوامل موثر در هزینه ایمپلنت دندان
نوع روش یا درمان کاشت ایمپلنت، یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه کاشت ایمپلنت دندان است، که با انتخاب هرکدام از روشهای کاشت میتوانید توسط متخصص ایمپلنت از هزینه آن روش مطلع شوید. ایمپلنت دندان 5 نوع درمان متفاوت دارد و در مورد انواع آن در مقاله ایمپلنت چیست؟ به طور کامل توضیح دادیم. انواع درمان ایمپلنت شامل موارد زیر میشود:
تاثیر هزینههای جانبی، در قیمت کاشت ایمپلنت دندان؟
هزینه کاشت ایمپلنت فقط شامل برند خود ایمپلنت نمیباشد، بلکه عملهای جانبی برای کاشت ایمپلنت در هزینه آن تاثیر گذار است. عملهایی مثل سینوس لیفت، پیوند استخوان، کشیدن ریشهی دندانهای موجود در لثه و…. جز هزینههای جانبی ایمپلنت میباشند. این هزینهها میتواند بیش از 2,000,000 تا 15,000,000 تومان متغیر باشد.
بنابراین؛ هزینه کاشت ایمپلنت دندان برای افراد با دندان سالم و افرادی با دندان مبتلا به پوسیدگی یا عفونت لثه متفاوت است. در صورت وجود پوسیدگی، درمان بیشتری لازم است و در صورت عفونت لثه و استخوان، هزینه های پرداختی بیشتر خواهد بود. اما اگر مشکلاتی وجود نداشته باشد، تنها هزینه کاشت ایمپلنت باید پرداخت شود.
بنابراین؛ وقتی هزینههای ایمپلنت را محاسبه میکنید، به هزینههای جانبی هم توجه داشته باشید. البته این هزینهها بستگی به نظر دندانپزشک در مورد شرایط دندانهای شما دارد.
هزینه ایمپلنت دندانهای پوسیده
کشیدن دندانهای آسیب دیده و پوسیده توسط دندانپزشک قبل از کاشت ایمپلنت، یکی از مواردی است که به قیمت ایمپلنت دندان اضافه میشود.
همچنین حتما به یاد داشته باشید که در زمان معاینه دندانها توسط دندانپزشک متخصص، به شما اطلاع داده میشود که آیا نیاز به پیوند استخوان دارید یا خیر. این مورد بدون شک در قیمتگذاری این درمان تاثیرگذار است.
هزینه ایمپلنت دندان توسط متخصص
یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه کاشت ایمپلنت، تجربه جراح میباشد، چون با وجود اینکه متخصص، تخصص بیشتری در این زمینه دارد، هزینه بیشتری نیز دریافت میکند. اما به دلیل سابقه متخصص در عملهای متعدد ایمپلنت باعث میشود در کار خود کمترین خطا و اشتباه را داشته باشد، که در نتیجه شما یک عمل با موفقیت خواهید داشت و نیاز به عملهای مجدد نخواهد بود.
همچنین مجهز بودن مرکز کاشت ایمپلنت به تکنولوژی روز دنیا برای کاشت ایمپلنت همچون دستگاه های تراش دیجیتالی، اسکن دیجیتال و موتورها ایمپلنت پیشرفته نیز میتواند از جمله مواردی باشد که در این هزینهها موثر باشد.
راهکارهای کاهش هزینه ایمپلنت دندان
اگر به دنبال کاهش هزینه ایمپلنت دندان هستید، میتوانید کارهای زیر را انجام دهید:
- چنانچه ناحیهی بیدندانی شما در کنار همدیگر قرار دارد میتوایند، با نظر متخصص خود از ایمپلنتهایی استفاده کنید که بتواند روی تعداد پایهی کمتر روکشهای بیشتری تحویل بگیرید.
- از بیمههای دندانپزشکی استفاده کنید. برخی از بیمههای دندانپزشکی هزینه ایمپلنت دندان را تحت پوشش دارند.
استفاده از بیمه تامین اجتماعی در پرداخت هزینه ایمپلنت دندان
بیمه تامین اجتماعی هزینه ایمپلنت دندانی را نیز تحت پوشش خود قرار میدهد و به شما کمک کند تا هزینههای ایمپلنت دندانی را پرداخت کنید. مزایای استفاده از بیمه تامین اجتماعی برای هزینههای ایمپلنت دندانی بسیار زیاد است. از جمله این مزایا میتوان به کاهش هزینههای درمانی و تسهیل در پرداخت هزینههای ایمپلنت دندانی اشاره کرد. بنابراین، استفاده از بیمه تامین اجتماعی میتواند به شما کمک کند تا قادر به پرداخت هزینههای ایمپلنت دندانی خود را باشید.
شما برای کاشت ایمپلنت دندان، چقدر هزینه کردهاید؟
هزینه ایمپلنت دندان به عوامل موثری بستگی دارد. ما در این مقاله تلاش کردیم درباره قیمت ایمپلنت و مواردی که در تفاوت هزینه ایمپلنت دندان دخیل هستند را به شما عزیزان معرفی کنیم.
اگر شما هم قصد کاشت دندان با روش ایمپلنت را دارید، می توانید به متخصصانی که ما در سایت هلو ایمپلنت به شما معرفی کردیم، مراجعه کنید. امیدوارم از این مطالب لذت برده باشید. لطفا نظرات خود در را مورد هزینههایی که برای ایمپلنت دندان پرداخت کردهاید را در این سایت با ما به اشتراک بگذارید.