کاشت ایمپلنت پانچ

کاشت ایمپلنت پانچ چیست

اگر دندان‌های خودرا از دست داده‌اید و نیاز به کاشت ایملنت دارید اما از جراحی و خون‌ریزی می‌ترسید؟ احتمالا کاشت ایمپلنت به روش پانچ به گوشتان خورده است. در گذشته افراد برای کاشت دندان‌های از دست رفته خود از روش‌های سنتی و با جراحی‌های طولانی مدت که درد و خونریزی شدیدی به‌ همراه داشت استفاده می‌کردند.

با پیشرفت علم و فناوری در زمینه پزشکی، بسیاری از این مسائل حل شده و دیگر بیماران ترس از مطب‌های دندانپزشکی را ندارند. کاشت ایمپلنت پانچ یا ایمپلنت بدون جراحی، یکی از روش‌های جدید کاشت ایمپلنت است که در صورتی که فرد شرایط مناسب کاشت ایمپلنت را داشته یاشد در کوتاه‌ترین زمان ممکن، توسط متخصص ایمپلنت کاشته می‌شود. کاشت ایمپلنت پانچ توانسته است تحولی عظیم در بین روش‌های کاشت دندان به وجود بیاورد.

البته قبل از هر تصمیمی بهتر است مزایا و معایب این روش را بدانید. در ادامه این مقاله از سایت هلوایمپلنت همراه ما باشید تا با روش ایمپلنت پانچ بیشتر آشنا شوید.

ایمپلنت پانچ چیست؟

یکی از روش‌های جدید و پرطرفدار کاشت ایمپلنت، روش کاشت ایمپلنت پانچ است به‌نام ایمپلنت بدون جراحی هم شناخته می‌شود. ایمپلنت پانچ یکی از انواع ایمپلنت فوری محسوب می‌شود و یکی از روش‌های عالی برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته می‌باشد.

همانطور که بیان شد در روش‌های سنتی کاشت دندان، لثه توسط جراح یا متخصص شکافته می‌شود تا به استخوان فک دسترسی پیدا کند. به همین‌ دلیل بیمار در حین و بعداز عمل خون‌ریزی و تورم شدیدی خواهد داشت و طول درمان طولانی سپری می‌کند. اما درروش پانچ نیازی به جراحی سخت نیست. ایمپلنت پانچ از نظر ظاهری کاملا مشابه با دندان‌های اصلی‌ست. همچنین زمان کاشت ایمپلنت پانچ، نسبت به نسبت به سایر روش‌های کاشت ایمپلنت کوتاه‌تر است.

باید به این نکته توجه کنید که؛ برای کاشت ایمپلنت پانچ، بیمار باید شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را داشته باشد. (تراکم استخوانی کافی، عدم وجود عفونت دهان و دندان و….)

نحوه کاشت ایمپلنت به روش پانچ

برای کاشت ایمپلنت به روش پانچ؛ قبل از انجام عمل، از یک پانچ دایره‌ای برای برداشتن غشای مخاطی استفاده می‌شود. عرض لثه می‌تواند با استفاده از اسکالوپ محدود حفظ شود. آماده سازی سایت با دریل‌های کلاسیک انجام شده و ایمپلنت جایگذاری می‌شود. دندانپزشک می‌تواند فوراً ترمیم موقت را انجام دهد و در همان روز کاشت دندان به روش پانچ را انجام  می‌شود.

مزایای ایمپلنت پانچ

کاشت ایمپلنت پانچ هم مانند روش‌های دیگر کاشت ایمپلنت مزایای زیادی به همراه دارد. در ادامه چند مورد از مزایای به اطلاع شما می‌رسانیم.

  • در روش پانچ نیاز به بخیه نمی‌باشد.
  • کاهش عوارض در زمان جراحی وبعداز جراحی
  • کاشت ایمپلنت پانچ در زمان کوتاهی انجام می‌شود.
  • در روش کاشت ایمپلنت پانچ به لثه و استخوان آسیب وارد نمی‌شود.
  • بیمار بعداز کاشت ایمپلنت پانچ، دوران نقاهت کوتاه‌تری خواهد داشت.
  • عوارض بعد از جراحی شامل کبودی، ورم، اکیموز در روش پانچ وجود ندارد.
  • در وش پانچ به دلیل عدم حرکت ایمپلنت، ایمپلنت دچار پوسیدگی نمی‌شود.
  • با رعایت مراقبت‌های بعداز کاشت ایمپلنت، ایمپلنت ماندگاری طولانی خواهد داشت.
  • ایمپلنت پانچ مانند ریشه دندان طبیعی عمل می‌کند و از تحلیل استخوان فک جلوگیری می‌کند.

 

ایمپلنت به روش پانچ برای چه کسانی مناسب است؟

برای افرادی که از جراحی یا خونریزی می‌ترسند، ایمپلنت پانچ یک گزینه مناسب محسوب می‌شود و کسانی که استخوان فکشان دارای ضخامت و قطر مناسبی باشد.

کاشت ایمپلنت پانچ برای افرادی که دارای بیماری‌های قلبی یا فشار خون هستند، یک روش عالی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است. همچنین این روش برای افرادی که می‌خواهند جراحی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند و آستانه تحمل درد پایینی دارند، مناسب است.

با استفاده از روش ایمپلنت پانچ، می‌توان به راحتی دندان‌های خود را کاشت کرد و از عوارضی همچون خونریزی، تورم لثه و کبودی که در روش‌های سنتی ایمپلنت وجود دارد، جلوگیری کرد. این روش، بدون نیاز به بخیه زدن و برش لثه، یک روش کاشت راحت برای بیمار خواهد بود.

مراقبت‌های بعداز جراحی ایمپلنت پانچ

بعداز کاشت ایمپلنت پانچ، مانند سایر روش‌های کاشت ایمپلنت باید رزیم غذایی مناسب داشته باشید و بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید. مایعات خنک مصرف کنید و از غداهای سفت و سخت مثل ته‌دیگ و آبنبات اجتناب کنید. غذایی داغ و خیلی سرد را مصرف نکنید. روزانه دو بار از مسواک نرم یا دهان شویه‌های ضد عفونی کننده استفاده کنید. همچنین در ناحیه پانچ شده با احتیاط از نخ دندان استفاده کنید.

عوارض و معایب ایمپلنت پانچ

همانطور که در مطالب بالا بیان شد؛ کاشت ایمپلنت با استفاده از روش پانچ یک روش سریع و موثر است که بدون نیاز به تیغ جراحی و شکافتن لثه انجام می‌شود. این روش باعث کاهش خونریزی، تورم و درد پس از عمل می‌شود و به این ترتیب بیمار در زمان کمی بهبود می‌یابد.

البته باید به این موضوع توجه کرد که ایمپلنت پانچ دارای معایبی نیز دارد زیرا در صورتی که لثه ضخامت کمی داشته باشد با اجرای این روش بافت نرم موجود آسیب می‌بیند. و در صورت عدم مهارت متخصص، امکان آسیب به عصب وجود دارد و کاشت ایمپلنت بی‌نتیجه خواهد بود.

پیشنهاد می‌کنیم که حتما برای کاشت ایمپلنت به این شیوه، از متخصص با تجربه و ماهر در حوزه ایمپلنت استفاده کنید. ما در سایت هلوایمپلنت بهترین متخصصان ایمپلنت در سراسر ایران را به شما عزیزان معرفی کرده‌ایم.

عوارض و معایب ایمپلنت پانچ

 

 

ایمپلنت پانچ به روش دیجیتال چیست؟

در کاشت ایمپلنت پانچ به روش دیجیتال به دلیل استفاده از تکنولوژی دیجیتال، محل قرار گیری پایه ایمپلنت بر روی استخوان فک به شکل دقیق‌تری مشخص می‌شود. سپس پزشک پایه ایمپلنت را با استفاده از روش پانچ در استخوان فک قرار می‌دهد. اما باید توجه داشت که ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت پانچ متفاوت است.

قیمت ایمپلنت پانچ

قیمت ایمپلنت به روش پانچ به طور میانگین 15,000,000 تا 25,000,000 تومان هزینه خواهد داشت که این هزینه وابسته به تعداد ایمپلنت، برند، میزان تخصص پزشک و …. متفاوت می‌باشد و هزینه ایمپلنت پانچی به علت جدید بودن و تکنولوژی بیشتر از ایمپلنت معمولی خواهد بود. چون کاشت ایمپلنت پانچ یک روش جدید محسوب می‌شود، بنابراین در این درمان از تکنولوژی‌های بسیار جدید استفاده می‌شود و از طرفی نیز پزشک معالج برای انجام این روش درمانی نیاز به تخصص بیشتری نیاز دارد. به همین علت هزینه ایمپلنت پانچ نسبت به سایر روش‌های کاشت ایمپلنت بیشتر خواهد بود.

یکی از فاکتور‌های مهم در هر روش کاشت ایمپلنت، قیمت آن می‌باشد زیرا بیماران دارای شرایط اقتصادی یکسانی نیستند. قیمت ایمپلنت به روش پانچ نیز بسیار مهم است و به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.

 

تفاوت ایمپلنت پانچ و ایمپلنت معمولی

مقایسه قیمت ایمپلنت به روش پانچ و ایمپلنت معمولی

همانطور که در مطالب بالاهم گفته شد قیمت یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های هر درمانی می‌باشد. هزینه ایمپلنت پانچ از ایمپلنت‌های معمولی بالاتر است. دلیل این موضوع نیز استفاده از تکنولوژی های بالاتر در ایمپلنت به روش پانچ می‌باشد.

مقایسه میزان تخصص پزشک در ایمپلنت پانچ و معمولی

چون ایمپلنت پانچ یک روش جدید است، نیازمند تخصص بیشتر هم می‌باشد. بنابراین در ایران پزشکان کمتری از این تخصص برخوردار می‌باشند.

مقایسه طول درمان در ایمپلنت پانچ و معمولی

یکی از ویژگی‌های مهم کاشت ایمپلنت به روش پانچ، کاهش طول درمان است که در حقیقت یکی از مزایای مهم آن به حساب می‌آید. پس دوران نقاهت بعداز ایمپلنت پانچ کمتر از ایمپلنت‌های معمولی می‌باشد.

مقایسه عوارض در ایمپلنت به روش پانچ و معمولی

به علت اینکه در ایمپلنت پانچ از جراحی و بخیه خبری نیست. دارای عوارض کمتری نسبت به ایمپلنت‌های معمولی می‌باشد.

نظر شما درمورد کاشت ایمپلنت به روش پانچ چیست؟

در این مقاله از سایت هلویمپلنت در مورد کاشت ایمپلنت پانچ، که یکی از جدیدترین و راحت‌ترین روش‌های کاشت دندان محسوب می‌شود، صحبت کردیم. ایمپلنت پانچی یا کاشت دندان بدون جراحی برای تمامی افراد در سنین مختلف مناسب است و هیچ گونه درد و خونریزی ناشی از بریدن لثه و یا بخیه خوردن لثه در آن وجود ندارد.

اگر شما هم به دلیل مزایای زیاد ایمپلنت پانچ، این روش را برای جایگزین دندان‌های از دست رفته خود انتخاب کرده اید. پیشنهاد می‌کنیم قبل از تصمیم نهایی حتما تحت معاینه یک متخصص ایمپلنت قرار بگیرید و با متخصص درمورد کاشت ایمپلنت مناسب خودتان، مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *